Risicomanagement in de zorg

  • Hulp voor organisaties in elke zorgsector
  • Advies en coaching
  • Trainingen voor het management
  • De trainingen worden gegeven door een ervaren, enthousiaste trainer en adviseur
  • Opleidingen patiëntveiligheid en risicobeheersing
  • Maatwerk oplossingen

 

De veranderingen in de zorgsector zijn erg groot. Een reeks van financiële problemen die aandacht van de besturen vergen, medewerkers van de zorginstellingen bezighouden en tot ingrijpende veranderingen leiden. Daarnaast is er ook steeds meer aandacht gekomen voor patiëntveiligheid.

 

Met als gevolg dat het gevaar bestaat dat door alle veranderingen de financiële en persoonlijke perikelen de aandacht opeisen en de veiligheid op de achtergrond raakt. De oplossing? Integraal risicomanagement zorg van ZekerZo. Want wanneer u kiest voor ZekerZo, kiest u onder andere voor bovenstaande voordelen.

 

Risicomanagement zorg met behulp van VMS

 

VMS, het Veiligheids Management Systeem, is een professionele manier om het risicomanagement in de zorg en de GGZ te verzorgen. De totstandkoming en de inbedding van integraal risicomanagement is een traject van forse omvang. Wij adviseren u graag over de introductie en we hebben een instrument (Quick Scan Risicobeheersing) om een meting in uw organisatie te doen. Ook kunnen we een breed scala aan deskundigheid inschakelen voor een complete introductie en blijvende aandacht voor evaluatie, verbetering en ondersteuning tijdens de veranderingen.

 

Uitgebreid aanbod workshops, trainingen en opleidingen

Niet alleen voor risicomanagement zorg bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan workshops, trainingen en opleidingen op het gebied van patiëntveiligheid, veiligheidsmanagement en analysemethoden. Hierbij vertrouwen wij op onze jarenlange persoonlijke ervaring en onze onafhankelijkheid.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, 06-38136291.