PRISMA training – opleiding tot patiëntveiligheid

  • Onafhankelijkheid
  • Jarenlange praktijkervaring als consultant en projectmanager
  • Een persoonlijke benadering
  • Werken vanuit een ontspannen sfeer
  • Opleidingen, adviezen en werkwijze in uitvoering altijd maatwerk
  • Gevraagd en ongevraagd advies

Met de juiste opleiding patiëntveiligheid kunt u grote stappen nemen in het bevorderen van patiëntveiligheid. Want de veiligheid van uw patiënten staat binnen de organisatie altijd centraal. De gezondheidszorg staat of valt zelfs met patiëntveiligheid. ZekerZo is een opleidings- en adviesbureau voor de gezondheidszorg met bovengenoemde voordelen. Met onze opleidingen, trainingen en workshops helpen wij uw organisatie beter te functioneren. Denkt u hierbij aan de PRISMA training – opleiding patiëntveiligheid: dé ideale methode om uw incidentenanalyse op een systematische manier uit te voeren.

PRISMA training – hoe gaat dit in zijn werk?

Wanneer u kiest voor de PRISMA training van ZekerZo, kiest u voor een methode die u systematisch kunt uitvoeren. Door middel van een oorzakenboom worden de faalfactoren verzameld. Op basis hiervan worden de basisoorzaken helder. Menselijk handelen, processen, het gebruik van apparatuur en systemen staan hierbij centraal. Met inzicht in de basisoorzaken kunnen verbeteracties worden voorgesteld die structurele verbeteringen realiseren en soortgelijke incidenten voorkomen.

Uitgebreid aanbod workshops, trainingen en opleidingen

Niet alleen voor de opleiding patiëntveiligheid en de PRISMA training bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod workshops, trainingen en opleidingen op het gebied van patiëntveiligheid, veiligheidsmanagement en analysemethoden. Hierbij vertrouwen wij op onze jarenlange persoonlijke ervaring en onze onafhankelijkheid.

Voor alle trainingen zowel open als in-company is geen studiebelasting van toepassing. De geleerde methoden in de training zijn meteen toepasbaar in de praktijk.

Geïnteresseerd in een PRISMA training of meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.