Onafhankelijk calamiteitenonderzoek

ZekerZo is dé onafhankelijke partner voor uw zorginstelling 

  • Snelheid
  • Professionele ondersteuning
  • Gespecialiseerd in het zorgvuldig analyseren van calamiteiten
  • Niet oordelen, maar onderzoeken
  • Op een vertrouwelijke manier met informatie omgaan
  • Een persoonlijke benadering

Dát is een greep uit de voordelen van een onafhankelijk calamiteitenonderzoek / calamiteiten analyse van ZekerZo. Is er binnen uw zorgorganisatie of –instelling sprake van een calamiteit? Dan bent u verplicht dit te melden bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg of de Inspectie Jeugdzorg. De inspectie verwacht vervolgens dat u uitgebreid onderzoek doet naar de oorzaken van de calamiteit. Een onderzoek dat aan hoge eisen moet voldoen. Kunt u niet aan al deze eisen voldoen? Schakel dan een onafhankelijke, betrouwbare en professionele partij zoals ons in. Voor een onafhankelijk calamiteitenonderzoek bent u bij ons aan het juiste adres. 

Hoe heeft dit kunnen gebeuren? – Hoe kunnen we dit voorkomen?

Een calamiteit in de zorg is ingrijpend voor de cliënt en zijn of haar familie, medewerkers van de organisatie, bestuur en management. De vragen ‘Hoe heeft dit kunnen gebeuren?’ en ‘Hoe kunnen we dit in het vervolg voorkomen?’ zijn de eerste vragen die bij de mensen opkomen. Daarom is een onafhankelijk calamiteitenonderzoek zo belangrijk. Om inzicht te krijgen in wat er gebeurde, om er van te leren en om een volgende keer waar mogelijk te voorkomen. 

Schakel ons in voor een onafhankelijk calamiteitenonderzoek

Bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare en persoonlijke partij voor het uitvoeren van een onafhankelijk calamiteitenonderzoek/ calamiteiten analyse? Dan bent u bij ZekerZo aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe calamiteiten het beste in kaart te brengen.

Meer weten over onze mogelijkheden of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 38 13 62 91.