Incidentanalyse

ZekerZo kan u voorzien van trainingen, workshops en opleidingen 

  • Onafhankelijkheid
  • Jarenlange praktijkervaring als consultant en projectmanager
  • Een persoonlijke benadering
  • Werken vanuit een ontspannen sfeer
  • Opleidingen, adviezen en werkwijze in uitvoering altijd maatwerk
  • Gevraagd en ongevraagd advies 

Wanneer er een incident heeft plaatsgevonden, is het verstandig om hier op de juiste manier een incidentanalyse op los te laten. ZekerZo is gespecialiseerd in het onderzoeken van alle factoren die een rol hebben gespeeld bij het ontstaan van incidenten en/of calamiteiten. Want in de gezondheidszorg worden zorgverlener helaas onbedoeld betrokken bij incidenten. Welke niet alleen gevolgen hebben voor de patiënten, maar ook voor de zorgverleners zelf.

SIRE of PRISMA: de methodes voor een correcte incidentanalyse

U kunt ZekerZo bij de incidentanalyse inzetten voor het opvangen van het capaciteitsprobleem en/of voor verbetering van de uitvoering van het analyseproces. Bij de incidentanalyse maken we gebruik van de methodieken van onder andere PRISMA en SIRE. Naast het uitvoeren van een incidentanalyse bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een breed aanbod aan workshops, trainingen en opleidingen op het gebied van patiëntveiligheid, veiligheidsmanagement en analysemethoden. 

Wanneer u gebruik maakt van de SIRE of PRISMA methode voor een incidentanalyse kunt u er op vertrouwen dat het een betrouwbare en correcte methode is. 

Wij helpen u graag

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het doen van een incidentanalyse? Schakel dan ZekerZo in door vrijblijvend contact op te nemen. U kunt ons bereiken via 06 38 13 62 91 of vul ons contactformulier in.  Ook voor meer informatie over onze werkzaamheden en diensten bent u bij ons van harte welkom.