Calamiteiten analyse - calamiteitenonderzoek

ZekerZo kan uw zorginstelling uitstekend van dienst zijn

  • opleidingen patiëntveiligheid en risicobeheersing
  • maatwerk oplossingen
  • een ervaren, enthousiaste trainer en adviseur
  • trainingen management
  • hulp voor organisaties in elke zorgsector
  • advies en coaching


Wanneer u op zoek bent naar gereedschap om op een correcte manier om te gaan met calamiteiten dan kunt u hiervoor terecht bij ZekerZo. Wij hebben een aanpak voor de calamiteiten analyse ontwikkeld die gericht is op snelheid, zorgvuldigheid, verbetering en veel aandacht voor de patiënt of cliënt. Door middel van de PRISMA of de SIRE methode is het mogelijk een calamiteiten analyse of calamiteitenonderzoek te verzorgen. ZekerZo helpt u met een passende training om deze methode correct in te kunnen zetten. Met een PRISMA of SIRE onderzoek kunt u een duidelijk overzicht krijgen van de oorzaken en de gevolgen.

Onafhankelijk partner voor uw calamiteiten analyse

De onafhankelijkheid van ZekerZo is een pré in de uitvoering van de calamiteiten analyse. Belangrijke aspecten van een calamiteitenonderzoek zijn het vormen van een multidisciplinair team, ondersteuning door het management, de plaats van het team binnen de organisatie en de aanpak en houden tijdens het onderzoek. Onze calamiteiten analyse gaat altijd gepaard met een rapportage van IGZ.

Onze aanpak en ervaring helpt medewerkers op weg om zelfstandig onderzoeken uit te kunnen voeren.

Uitgebreid aanbod aan workshops, trainingen en opleidingen

Het is mogelijk om de hulp van ZekerZo in te schakelen voor een breed aanbod aan workshops, trainingen en opleidingen op het gebied van patiëntveiligheid, veiligheidsmanagement, calamiteiten analyse en calamiteitenonderzoek. U kunt rekenen op jarenlange persoonlijke ervaring als het aankomt op beleid, implementatie, analyse en projectmanagement. Met een calamiteiten analyse of onderzoek van ZekerZo weet u zeker dat u de calamiteiten op de juiste manier benaderd.

 

Klik hier voor een zeer uitgebreide uitleg over calamiteiten analyses en calamiteitenonderoeken.

 

Voor verdere informatie over onze werkzaamheden en diensten op onze website nodigen wij u uit contact met ons op te nemen als u vragen heeft of onze hulp in wilt schakelen.